Companii

Heineken România vinde o firmă cu activităţi imobiliare fondului GED Real Estate Eastern Investments

Autor: Cristina Cuncea

29.06.2011, 11:14 180

Producătorul de bere Heineken România a vândut firma MilitariProperty Management fondului de investiţii spaniol GED Real EstateEastern Investments.

Heineken România deţinea anterior transferului 99% din firmaMilitari Property Management, iar 1% aparţinea unei persoanefizice. Părţile sociale, în valoare totală de 15,35 milioane delei, au fost transferate fondului spaniol, în urma unei hotărâri aasociaţilor firmei din luna mai. Militari Property Management, cusediul în sectorul 6 din Bucureşti, a fost înfiinţată în anul 2010şi are ca obiect de activitate închirierea şi subînchirierea debunuri imobiliare proprii sau închiriate.

GED Real Estate Investments, administrat de compania spaniolă deinvestiţii GED, a fost lansat în 2006 şi are un capital de 46milioane de euro. Fondul este focalizat pe investiţii imobiliare înEuropa de Sud-Est, în special în România şi Bulgaria.

Fondul a realizat două investiţii în România, Berceni BusinessPark, în 2007, şi în 2010 în firma Fortuny Advisory, cu activităţiîn domeniul cumpărării şi vânzării de bunuri imobiliareproprii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO