Companii

Guvernul Ciolacu fierbe la foc mic mediul de business de câteva săptămâni în care vorbeşte şoptit de majorări de taxe

Guvernul Ciolacu fierbe la foc mic mediul de business de...

Autor: Răzvan Botea

19.07.2023, 08:39 2442

Din momentul în care vor fi anunţate public creşterile de taxe până la implementare va fi un timp mai scurt de două luni, în răspăr cu cerinţele vehemente ale mediului de afaceri pentru stabilitate şi predictabilitate.

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a avut ieri după-amiază consultări cu reprezentanţii Confe­de­raţiei Patronale Concordia şi ai  Consiliului Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) privind modificările fiscale pe care urmează să le adopte guvernul. Nu este clar nici acum care vor fi măsurile, dar este vizat tot sistemul fiscal.

„Eu cred că guvernul trebuie să iasă şi să spună care sunt măsurile asumate pe care le propune mediului de afaceri. Împreună cu partenerii, am cerut ca aceste măsuri să fie trimise. Am primit multe întrebări, am avut o inflaţie de măsuri anunţate”, a spus Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), la ieşirea de la consultările de la Palatul Victoria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO