Companii

Grupul de transport International Alexander din Arad: Estimăm o creştere a cifrei de afaceri cu 15%, avem planuri de extindere în România, Germania, Ungaria şi Serbia. Am finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro

Antreprenori locali

Loredana Apreutese, director general al International Alexander: Nu facem un secret din faptul că rămânem deschişi pentru potenţiale dezvoltări, achiziţii sau asocieri.

Loredana Apreutese, director general al International Alexander: Nu facem un secret din faptul că rămânem deschişi pentru potenţiale dezvoltări, achiziţii sau asocieri.

Autor: Mirabela Tiron

22.02.2022, 21:00 324

Pentru 2022 ne dorim o integrare cât mai eficientă a companiilor pe care le coordonăm Rămânem deschişi pentru potenţiale dezvoltări, achiziţii sau asocieri.

Grupul de logistică şi transport marfă Interna­tional Alexander din Arad, cu capital românesc, fondat în 2003 de antreprenorul Simion Ioan Apreutese, care a bifat anul tredut două tranzacţii, estimează afaceri în creştere cu 15% anul acesta şi va continua investiţiile în extindere, potrivit oficialilor companiei.

 „Anul trecut, la nivel de holding am înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 200 de milioane de euro. Pentru 2022 ne dorim o integrare cât mai eficientă a companiilor pe care le coordonăm şi estimăm o creştere a cifrei de afaceri de circa 15%“, a declarat pentru ZF Loredana Apreutese, director general al com­paniei. Grupul asigură servicii de transport multimodal, pe cale rutieră, pe apă sau aer şi oferă şi soluţii logistice, funcţionând şi ca o casă de expediţii. Compania livrează marfă pentru clienţi din industria auto, IT, dar şi pentru cei din FMCG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO