Grupul de transport International Alexander din Arad: Estimăm o creştere a cifrei de afaceri cu 15%, avem planuri de extindere în România, Germania, Ungaria şi Serbia. Am finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro

Autor: Mirabela Tiron 22.02.2022

Pentru 2022 ne dorim o integrare cât mai eficientă a companiilor pe care le coordonăm Rămânem deschişi pentru potenţiale dezvoltări, achiziţii sau asocieri.

Grupul de logistică şi transport marfă Interna­tional Alexander din Arad, cu capital românesc, fondat în 2003 de antreprenorul Simion Ioan Apreutese, care a bifat anul tredut două tranzacţii, estimează afaceri în creştere cu 15% anul acesta şi va continua investiţiile în extindere, potrivit oficialilor companiei.

 „Anul trecut, la nivel de holding am înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 200 de milioane de euro. Pentru 2022 ne dorim o integrare cât mai eficientă a companiilor pe care le coordonăm şi estimăm o creştere a cifrei de afaceri de circa 15%“, a declarat pentru ZF Loredana Apreutese, director general al com­paniei. Grupul asigură servicii de transport multimodal, pe cale rutieră, pe apă sau aer şi oferă şi soluţii logistice, funcţionând şi ca o casă de expediţii. Compania livrează marfă pentru clienţi din industria auto, IT, dar şi pentru cei din FMCG.