Companii

Grupul Mediapost Hit Mail, controlat de Poşta Franceză, estimează afaceri de 55 mil. euro: „Vrem să mai cumpărăm două companii din România şi din Bulgaria”

Marian Şeitan, director general al Mediapost Hit Mail: Pentru anul viitor am bugetat afaceri mai  mari cu 15% pe tot grupul

Marian Şeitan, director general al Mediapost Hit Mail: Pentru anul viitor am bugetat afaceri mai mari cu 15% pe tot grupul

Autor: Mirabela Tiron

07.12.2022, 10:00 290

♦ Recent, grupul a preluat 60% din acţiunile agenţiei de marketing digital şi comunicare Ideologiq.

Grupul Mediapost Hit Mail, controlat de o filială a Poştei Franceze, estimează afaceri de 55 milioane de euro anul acesta, faţă de nivelul de 47 de milioane de euro anul trecut,  potrivit oficialilor.

Cifra de afaceri este doar pentru Romania (Grupul Mediapost Hit Mail contine Romania si Bulgaria). Grupul include companiile  Mediapost Martech si Vouchers Depot si o companie achizitionata anul acesta, Ideologiq.

„Afacerile au crescut şi estimăm că vom închide anul cu 55 de milioane de euro, faţă de 47 de milioane de euro  anul trecut. Au crescut businessul de tehnologie de marketing, clubul de fidelizare, în timp ce promoţiile de consumator şi marketingul digital au fost în stagnare. Ne-am adaptat în piaţă”, a declarat pentru ZF Marian Şeitan, director general al Mediapost Hit Mail.

Recent, grupul a preluat 60% din acţiunile agenţiei de marketing digital şi comunicare Ideologiq (cu afaceri  de 2,2 mil. euro anul trecut), restul de 40% fiind deţinute în continuare de fondatorii agenţiei, Adrian Apostol şi Adrian Ichim. Pieţele pe care activează agenţia sunt România, Moldova, grecia, Cipru, Croaţia, Slovenia, Bulgaria, Ungaria, Serbia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO