Companii

Grupul de transport International Alexander din Arad: Estimăm afaceri mai mari cu 15%. Rămânem deschişi pentru potenţiale achiziţii

oredana Apreutese, director general al companiei

oredana Apreutese, director general al companiei

Autor: Mirabela Tiron

22.02.2022, 07:00 133

Grupul de logistică şi transport marfă International Alexander din Arad, cu capital românesc, fondat în 2003 de antreprenorul Simion Ioan Apreutese, care a bifat anul tredut două tranzacţii, estimează afaceri în creştere cu 15% anul acesta şi va continua investiţiile în extindere, potrivit oficialilor companiei.

„Anul trecut, la nivel de holding am înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 200 milioane de euro. Pentru 2022 ne dorim o integrare cât mai eficientă a companiilor pe care le coordonăm şi estimăm o creştere a cifrei de afa­ceri de circa 15%“, a declarat pentru ZF Loredana Apreutese, director general al companiei. Grupul asigură servicii de transport multimodal, pe cale rutieră, pe apă sau aer şi oferă şi soluţii logistice, funcţionând şi ca o casă de expediţii.

„Atât în România, cât şi în  Germania, Ungaria şi Ser­bia avem planuri de extindere a serviciilor de depozitare, logistica în fabricile clienţilor şi transport rutier, aerian, maritim şi feroviar, dar şi servicii de spălare profesională a ambalajelor“. Compania a bifat anul trecut două achiziţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO