Grupul de transport International Alexander din Arad: Estimăm afaceri mai mari cu 15%. Rămânem deschişi pentru potenţiale achiziţii

Autor: Mirabela Tiron 22.02.2022

Grupul de logistică şi transport marfă International Alexander din Arad, cu capital românesc, fondat în 2003 de antreprenorul Simion Ioan Apreutese, care a bifat anul tredut două tranzacţii, estimează afaceri în creştere cu 15% anul acesta şi va continua investiţiile în extindere, potrivit oficialilor companiei.

„Anul trecut, la nivel de holding am înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 200 milioane de euro. Pentru 2022 ne dorim o integrare cât mai eficientă a companiilor pe care le coordonăm şi estimăm o creştere a cifrei de afa­ceri de circa 15%“, a declarat pentru ZF Loredana Apreutese, director general al companiei. Grupul asigură servicii de transport multimodal, pe cale rutieră, pe apă sau aer şi oferă şi soluţii logistice, funcţionând şi ca o casă de expediţii.

„Atât în România, cât şi în  Germania, Ungaria şi Ser­bia avem planuri de extindere a serviciilor de depozitare, logistica în fabricile clienţilor şi transport rutier, aerian, maritim şi feroviar, dar şi servicii de spălare profesională a ambalajelor“. Compania a bifat anul trecut două achiziţii.