Companii

Germanii de la Reinert şi-au bugetat afaceri de 25 mil. euro la fabrica de mase plastice din Oradea

Germanii de la Reinert şi-au bugetat afaceri de 25 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

04.02.2022, 00:05 209

„Preconizăm pentru acest an o creştere a pieţei de materiale plastice de minim 10% faţă de 2021.“

Dezvoltatorul de soluţii plastice tehnice Reinert Kunststofftechnik, achiziţionat la finalul anului 2019 de germanii de la CCBA Verwaltungs, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 25 mil. euro, în creştere cu aproxi­mativ 13% faţă de anul trecut, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor transmise de companie. Reinert Kunststofftechnik a realizat în 2021 afaceri de 22,2 mil. euro.

„Factorii pe care ne bazăm în estimările noastre sunt creşterea portofoliului de clienţi, precum şi extinderea domeniilor pe care le deservim. Pe lângă auto­motive, am reuşit contrac­tarea unor proiecte noi pentru industria medicală, respectiv cea a produselor de uz casnic. Preconizăm pentru acest an o creştere a pieţei în industria pro­ducătorilor de materiale plastice de minim 10% faţă de 2021“, a declarat pentru ZF Transilvania Octavian Petru, general manager al Reinert Kunststofftechnik.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO