Companii

Avocaţii de la Stratulat Albulescu au asistat compania germană CCBA Verwaltungs în procesul de preluare a firmei Reinert Kunststofftechnik, prezentă şi pe piaţa din România

Madalina Spataru şi Ana Kusak

Madalina Spataru şi Ana Kusak

Autor: Roxana Rosu

17.12.2019, 11:47 183

Casa de avocatură Stratulat Albulescu a asistat compania germană CCBA Verwaltungs în legătură cu procedura de autorizare de către Consiliul Concurenţei a preluării firmei Reinert Kunststofftechnik, producător de soluţii plastice tehnice, cu  fabrici în Bissingen (Germania) şi Oradea (România).

Consiliul Concurenţei a anunţat pe 12 decembrie autorizarea tranzacţiei prin care CCBA Verwaltungs preia Reinert Kunststofftechnik SRL (România). În urma evaluării efectelor concentrării economice, Consiliui a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Partenerul Ana Kusak, cu sprijinul Mădălinei Spătaru (Associate).

CCBA Verwaltungs face parte din grupul german Aunde, un producător internaţional de textile, activ în industria auto. Fondat în anul 1899 la Mönchengladbach, grupul Aunde a început să se specializeze în producţia de textile pentru industria auto începând din anul 1920. Grupul are în prezent 116 site-uri în 29 de ţări. De asemenea, grupul are peste 24.500 de angajaţi în întreaga lume.

Reinert Kunststofftechnik este un dezvoltator şi producător de soluţii plastice tehnice inovatoare pentru marea majoritate a sectoarelor şi industriilor. Compania deţine două fabrici în Bissingen (Germania) şi Oradea (România).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO