Companii

Genesis Property, compania deţinută de Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri, vrea să utilizeze tehnologia pentru a implementa măsurile de siguranţă pe timp de pandemie

Genesis Property, compania deţinută de Liviu Tudor, cel...

Autor: Bogdan Alecu

25.02.2021, 00:05 438

♦ Printre cele mai importante măsuri care i-ar face pe angajaţi să revină la birou şi să se simtă în siguranţă se numără sisteme mai performante de filtrare a aerului şi apei din clădire (58,3%), sisteme de igienă mai performante în toalete (41,6%) şi soluţii mai eficiente pentru asigurarea distanţării angajaţilor (40,4%).

Interacţiunea digitală directă, prin furnizarea de servicii „fără atin­ge­re“ reprezintă o tehnologie ce va fi tot mai des implementată în proiectele de bi­rouri pentru creşterea nivelului de siguranţă.

Un exemplu este reprezentat de sen­zo­rii inteligenţi, prevăzuţi şi de IMMUNE Building Standard, certifica­rea realizată de cei de la Genesis Pro­per­ty, care monitorizează gradul de ocu­pare şi curăţenie din clădiri şi folosesc datele co­lectate pentru a asigura opti­mizarea spa­ţiilor şi menţinerea distanţei fizice im­puse de pandemie, iar acest lucru va insemna şi implementarea tehnologiilor PropTech. Prima clădire certificată IMMUNE va fi H3 din proiectul West Gate din zona Preciziei din Capitală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO