Companii

Criomec, un constructor din Galaţi cu 630 de angajaţi: Profitabilitatea a fost drastic afectată de creşterea costurilor cu măsurile de protecţie, amenajarea specială a spaţiilor de lucru, a şantierelor

ANTREPRENORI LOCALI

Compania, care are 630 de angajaţi, investeşte 1 milion de euro în capacităţi de producţie de confecţii metalice şi echipamente.

Criomec, o companie de construcţii din ju­de­ţul Galaţi, specializată în proiecte in­dus­tri­ale, a ajuns în 2020 la afaceri de 19,4 mi­lioa­ne de euro, cu aproximativ 30% peste rezultatul din anul precedent, deşi premisele de la începutul anului nu erau unele de bun augur.

„În schimb, nu putem spune acelaşi lu­cru despre profitabilitatea activităţii, care a fost drastic afectată de creş­te­rea costurilor de producţie cu cheltuieli in­di­rec­te cau­za­te de măsurile su­pli­men­tare de protecţie a să­nă­tă­ţii anga­ja­ţilor şi de ame­najarea spe­cială a spa­ţiilor de lucru, a şantierelor“, spu­ne Alexandru Şerban, preşe­dintele consiliului de ad­mi­nistraţie al Criomec şi acţionarul majoritar, cu un pachet de 59% din acţiuni.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.