Companii

Fostul executiv al IpoteciDirect, manager la Carrefour Property

Fostul executiv al IpoteciDirect, manager la Carrefour Property
30.09.2009, 23:16 299

Vlad Ardeleanu, fondatorul firmei de consultanta financiaraIpoteciDirect, unul dintre cele mai mari esecuri din acest an,ocupa din luna mai pozitia de general manager al firmei CarrefourProperty, divizia imobiliara a celui mai mare operator dehipermarketuri de pe piata locala in functie de vanzari.

In luna iunie a acestui an francezii au pompat aproximativ 5,6milioane de euro in divizia locala a firmei Carrefour Property,care ar putea prelua administrarea spatiilor pe care operatorul dehipermarketuri le mai detine in proprietate si chiar s-ar puteaocupa de dezvoltarea unor spatii noi.

Vlad Ardeleanu nu a dorit sa ofere informatii privindactivitatea locala a Carrefour Property, precizand doar ca firmafranceza va reveni in urmatoarele saptamani cu mai multe informatiipe aceasta tema.

Potrivit informatiilor existente, Carrefour detine spatiile unormagazine precum cele din Colentina, Ploiesti, Brasov sau Iasi (ERAShopping Park), in timp ce marea majoritate a unitatilor deschisein ultimii doi ani au fost in spatii inchiriate.

Pe de alta parte, Carrefour Property si-a asumat la sfarsitulanului trecut preluarea unui centru comercial in Bacau de laSogeprom, divizia imobiliara a grupului francez Société Générale,care ar urma sa fie dezvoltat de cele doua companii in urma uneiinvestitii de 40 de milioane de euro.

Carrefour opereaza in Romania o retea de 22 de hipermarketuri si24 supermarketuri si a fost nevoita in acest an sa inchida primulspatiu, cel al magazinului din proiectul Armonia Center Braila.Inainte de a fonda si inchide afacerea IpoteciDirect, VladArdeleanu a fost actionar si director financiar al retelei desupermarketuri Artima, pe platforma careia a fost dezvoltataafacerea Carrefour Express.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO