Companii

Forţa unui brand românesc de covrigi. LUCA deschide o patiserie la parterul Unirea Shopping Center din Bucureşti, în locul fostului magazin de modă Stradivarius, al miliardarului spaniol Amancio Ortega. În 2022, compania a avut afaceri de 368 mil. lei, plus 75%

Antreprenori locali

Spaţiul în care se va deschide noua patiserie a fost operat în trecut de brandul de modă Stradivarius.

Spaţiul în care se va deschide noua patiserie a fost operat în trecut de brandul de modă Stradivarius.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.01.2024, 00:07 5196

Investiţia este de 350.000 de euro.

 Noua locaţie se alătură altor două unităţi LUCA în aceeaşi zonă, aflate pe Splaiul Independenţei, exact vizavi de magazinul Unirea La nivel naţional, reţeaua LUCA numără 135 de spaţii în care lucrează peste 2.500 de angajaţi.

Lanţul de patiserii LUCA se extinde cu un nou punct de vânzare, chiar în inima Ca­pitalei, la parterul maga­zinului Unirea Shopping Center. Noul spaţiu va fi deschis până la sfârşitul lunii ianuarie. „Po­vestea LUCA a pornit chiar din Piaţa Unirii, acum paisprezece ani, câştigând rapid încrederea consumatorilor. De atunci, LUCA a devenit lider de piaţă, aşa că această deschidere, prima din 2024, la mai puţin de două luni de la deschiderea locaţiei de tip drive de la Ploieşti, pe DN1 km 6, este ca o întoarcere acasă, într-o loca­ţie pe care o putem considera iconică – Piaţa Unirii nr. 1. Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 350.000 de euro“, spune Manuela Martin, director de mar­keting şi comunicare la LUCA.

Spaţiul în care se va deschide noua patiserie a fost operat în trecut de brandul de modă Stradivarius, fiind unul „generos“, adaugă reprezentanţii LUCA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO