Companii

Fondul românesc de investiţii Cleverage Venture Capital încheie anul cu trei investiţii în afara ţării, în Bulgaria, Grecia şi Cehia. Ioana David, Cleverage: „Anul acesta a fost foarte bun din perspectiva deschiderii acestor pieţe. Sperăm ca cei mai buni ani să fie cei care vin”

Ioana David, manager director al fondului de investiţii Cleverage VC

Ioana David, manager director al fondului de investiţii Cleverage VC

Autor: Alexandra Matei

29.12.2023, 00:02 2115

Cleverage VC este o comunitate de investitori fondată de antreprenorii Georgios Sofianos, Voicu Oprean, Wargha Enayati, Sergiu Neguţ şi Alexandu Popescu, cu scopul de a investi în startup-uri ce activează în domeniul tehnologiei în sănătate din România şi din Europa Centrală şi de Est.

Fondul românesc de investiţii Cleverage Venture Capital, pornit în urmă cu trei ani, care se concentrează pe investiţii în startup-uri de tehnologie pentru sectorul de sănătate, încheie anul cu trei investiţii în afara României, în Bulgaria, Grecia şi Cehia.

Anul care urmează să se încheie a fost, pentru Cleverage VC, unul plin de provocări, însă din perspectiva deschiderii acestor noi pieţe a fost un an foarte bun, afirmă Ioana David, manager director al fondului de investiţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO