Companii

Fondul de investiţii SARMIS Capital face a treia tranzacţie şi intră în acţionariatul BMF, un business integrat de facility management. Fondatorul BMF: Acum avem pe masă câteva zeci de milioane de euro pentru dezvoltare

Fondul de investiţii SARMIS Capital face a treia...

Autor: Cristina Roşca

28.06.2023, 00:07 769

Grupul de firme BMF, un business de facility management integrat la nivel in-house, vrea ca după ce a atras fondul de private equity SARMIS Capital în acţionariat să ajungă la 150 mil. euro cifră de afaceri şi la 5.000 de salariaţi în decursul următorilor cinci ani. Spre comparaţie, astăzi BMF are 1.800 de salariaţi şi afaceri consolidate de 30 mil. euro.

„Investiţia noastră în această companie este rezultatul unei analize amănunţite a rezultatelor înre­gistrate în cei peste 10 ani de activitate şi al potenţialului considerabil de creştere“, spune Cezar Scarlat, managing partner şi cofondator al SARMIS Capital.

Grupul românesc îşi doreşte prezenţă pe mai multe pieţe din regiune, printre care Ungaria, Polonia, Bulgaria, Serbia şi chiar Ucraina, dar după război.

„Acum avem pe masă câteva zeci de milioane de euro pentru dezvoltare. Vrem o expansiune mai accelerată şi avem nevoie de resurse. Rămânem acţionari şi rămânem implicaţi în business“, spune Constantin Tomescu, fondatorul BMF Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO