Companii

Fondul de investiţii Integral Venture Partners, care acum un an intra în acţionariatul Medima Health, mai face o tranzacţie în România. Investitorul cumpără pachetul majoritar al O’Fresh Vending Solutions, jucător activ pe piaţa de automate de snacksuri şi cafea

Fondul de investiţii Integral Venture Partners, care...

Autor: Cristina Roşca

04.09.2023, 00:05 251

Investitorul cumpără pachetul majoritar al O’Fresh Vending Solutions, jucător activ pe piaţa de automate de snacksuri şi cafea  Businessul de 64,4 mil. lei anul trecut era deţinut de o firmă din Cipru (90%) şi de antreprenorul Mihai Ungureanu (10%).

Fondul de private equity şi growth Integral Venture Partners, care pariază în special pe Europa Centrală şi de Est, a făcut o a doua tran­zac­ţie pe piaţa din România, preluând pachetul majoritar din cadrul operatorului de vending O’Fresh Vending Solutions. Pentru investitor, aceasta este cea de-a doua tranzacţie din România, după ce acum aproape un an a intrat în ac­ţio­nariatul reţelei de clinici medicale Medima Health.

„Firma de investiţii Integral Venture Partners preia pachetul majoritar în cadrul O’Fresh Vending Solutions, liderul pieţei de vending, de cafea pentru birouri şi de vânzări de apă pentru clienţii de business. Ca urmare a tranzacţiei (...) Integral devine acţionar majoritar alături de cei doi fondatori şi de CEO-ul companiei, care vor rămâne alături ca şi co-investitori“, potrivit fondului care nu oferă nume.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO