Companii

Flanco o promovează pe Violeta Luca de la director de marketing la director executiv adjunct

Autor: Cristina Rosca

27.03.2012, 12:19 248

Retailerul de electronice, electrocasnice şi produse IT Flanco a numit-o pe Violeta Luca în poziţia de director executiv adjunct, funcţie vacantă din 2009. Ea a fost promovată de pe poziţia de director de marketing, pe care o ocupa din august 2011.

Pentru noul său mandat Violeta Luca îşi propune dezvoltarea extensivă a business-ului Flanco şi câştigarea poziţiei de lider de piaţă. "Creşterea va fi însă una structurată şi bazată pe profitabilitate şi eficienţă." a declarat Violeta Luca.

Violeta Luca a lucrat anterior numirii în cadrul Flanco timp de opt ani în cadrul Whirlpool România, unde a ocupat începând cu iunie 2007 funcţia de Director Comercial. Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, ea are o experienţă de aproape 10 ani în domeniul electroIT.

În 2011 afacerile Flanco au ajuns la 110 milioane de euro, în creştere cu 37,5% faţă de anul anterior. Businessul retailerului a crescut şi comparativ cu 2008, ultimul an de boom economic şi al doilea cel mai bun al companiei, când afacerile se situau la 109 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO