Flanco o promovează pe Violeta Luca de la director de marketing la director executiv adjunct

Autor: Cristina Rosca 27.03.2012

Retailerul de electronice, electrocasnice şi produse IT Flanco a numit-o pe Violeta Luca în poziţia de director executiv adjunct, funcţie vacantă din 2009. Ea a fost promovată de pe poziţia de director de marketing, pe care o ocupa din august 2011.

Pentru noul său mandat Violeta Luca îşi propune dezvoltarea extensivă a business-ului Flanco şi câştigarea poziţiei de lider de piaţă. "Creşterea va fi însă una structurată şi bazată pe profitabilitate şi eficienţă." a declarat Violeta Luca.

Violeta Luca a lucrat anterior numirii în cadrul Flanco timp de opt ani în cadrul Whirlpool România, unde a ocupat începând cu iunie 2007 funcţia de Director Comercial. Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, ea are o experienţă de aproape 10 ani în domeniul electroIT.

În 2011 afacerile Flanco au ajuns la 110 milioane de euro, în creştere cu 37,5% faţă de anul anterior. Businessul retailerului a crescut şi comparativ cu 2008, ultimul an de boom economic şi al doilea cel mai bun al companiei, când afacerile se situau la 109 milioane de euro.