Companii

​Firma de consultanţă şi audit, BDO România, se extinde. S-a anunţat deschiderea unui nou birou teritorial în Iaşi

​Firma de consultanţă şi audit, BDO România, se...

Autor: Mihaela Pascari

01.03.2016, 12:51 1613

Firma de audit şi consultanţă BDO România a anunţat deschiderea unui birou în Iaşi. Astfel, biroul de la Iaşi devine cel de-al cincilea cabinet local, alături de cele prin care firma operează în Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Sibiu. Extinderea din Iaşi face parte din planul de dezvoltare al companiei, bazat pe asigurarea clienţilor din teritoriu cu acces la serviciile prestate, în condiţii competitive de preţ.

“Deschiderea noului birou se înscrie în strategia de dezvoltare care am adaptat-o în ultimii ani. Avansul anual de 20% înregistrat de BDO România anul trecut concomitent cu atingerea ţintei de 10 mil. de euro prin consolidarea operaţiunilor din România şi Rep. Moldova reprezintă confirmarea viziunii adaptate de echipa noastră”, spune Silviu Manolescu, managing partner al BDO România.

Noul birou, care este operat de către reţeaua BDO, s-a deschis prin cooptarea experienţei de peste 11 ani a unei echipe de 7 consultanţi care au activat până acum sub brandul Daris Consulting. Echipa este condusă de către Dan Schipor, cu o experienţă de peste 15 ani în managementul strategic.

BDO România este una dintre cele mai mari firme de audit şi consultanţă de pe piaţa locală, după eşalonul întâi format de giganţii BIG4. Compania are o experienţă de 20 de ani în prestarea de servicii profesionale. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO