Companii

Făt-Frumos din sănătatea privată: reţeaua de imagistică medicală Medima a ajuns la 15 clinici în trei ani de activitate. Operatorul privat are în acţionariat două fonduri de investiţii – Morphosis Capital şi Integral Venture Partners

Medima a ajuns la 15 clinici în trei ani de când a început expansiunea la nivel naţional, fiind prezentă în 12 judeţe la nivel naţional.

Medima a ajuns la 15 clinici în trei ani de când a început expansiunea la nivel naţional, fiind prezentă în 12 judeţe la nivel naţional.

Autor: Georgiana Mihalache

05.12.2023, 17:00 218

  În 2020, Medima avea doar două clinici în Bucureşti  Extinderea a urmărit şi oraşele mici, unde concurenţa pe piaţa serviciilor de imagistică este mică  Investiţia în medie într-o astfel de clinică este de circa 1,5 milioane de euro.

Medima Health, o reţea de imagistică medicală, adică clinici unde pacienţii vin să facă în general investigaţii de tipul RMN (rezonanţă magnetică nucleară) sau CT (com­puter tomograf), a ajuns la 15 clinici la nivel naţional în doar trei ani de activitate.

Astfel, în 2020 reţeaua cuprindea două clinici medicale, fiind un proiect creat de medicul radiolog Gheorghe Iana şi Vlad Ardeleanu, cu o vastă experienţă în funcţii de management. În 2023, Medima încheie anul cu 15 clinici, după cea mai recentă deschidere în Slobozia, judeţul Ialomiţa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO