Companii

Farmec Cluj Napoca şi-a majorat vânzările cu 8% în primele patru luni

27.06.2012, 12:20 175

Producătorul de cosmetice Farmec Cluj-Napoca a înregistrat în primele patru luni ale anului afaceri de aproape 37 de milioane de lei (8,6 milioane de euro la un curs de 4,3 lei/euro), în creştere cu circa 8% faţă de anul anterior. "În ultimii ani, cifra de afaceri a Farmec a crescut constant (...). Investiţiile pe care le-am făcut în modernizarea liniilor de producţie şi a tehnologiei, ca şi procesele de eficientizare a producţiei şi operaţiunilor au avut de asemenea un cuvânt de spus", a declarat Mircea Turdean, director general al Farmec Cluj Napoca.

Farmec Cluj-Napoca esti­mea­ză pentru anul acesta o creştere de 5% a businessului, până la circa 116,5 mil. lei (circa 27 de milioane de euro).

Pe piaţa produselor cosmetice şi de îngrijire, evaluată de Euromonitor la 700 mil. euro în 2010, principalii competitori ai Farmec sunt L'Oréal Paris, Beiersdorf, Unilever, Elmi Prodfarm, Johnson&Johnson.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO