Companii

Farmec a deschis un nou magazin la Cluj şi a ajuns la o reţea naţională de 28 de unităţi

Mircea Turdean, CEO al companiei Farmec

Mircea Turdean, CEO al companiei Farmec

Autor: Laurentiu Cotu

12.03.2024, 18:20 97

Farmec, compania clujeană producătoare de produse cosmetice, a inaugurat un nou magazin sub brandul Gerovital în VIVO! Shopping Center din Cluj, ajungând astfel la o reţea naţională de 28 de unităţi. Până la finalul acestui an, compania are în plan extinderea reţelei cu alte trei magazine, următoarea deschidere fiind deja planificată, tot pentru luna martie, la Galaţi.

Reţeaua de magazine deţi­nu­­te de Farmec cuprinde 11 ma­ga­­zine Farmec localizate în Cluj-Napoca, Arad, Braşov, Sibiu, Târgu-Mureş, Timişoara şi 17 ma­gazine Gerovi­tal, care se găsesc în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Timişoara, Craio­va, Ploieşti, Iaşi, Oradea, Sibiu şi Târgu-Mureş. Celor 28 de maga­zine de brand li se adaugă alte două magazine de franciză în Baia Mare şi Piteşti. Farmec are certificare interna­ţio­nală GMP şi comercia­li­zează produsele din portofoliu în apro­ximativ 30 de ţări, potrivit unui comunicat de presă transmis de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO