Companii

Familia Fleancu, prin firma de construcţii Fapaco, dezvoltă un bloc de locuinţe cu 7 etaje în zona Politehnica din Bucureşti. Cel mai recent proiect construit de Fapaco este hotelul ibis Bucureşti Politehnica, unde, de altfel, Ionuţ Cosmin Fleancu este şi unul dintre dezvoltatori, alături de Dan George Dobre

Familia Fleancu, prin firma de construcţii Fapaco,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.11.2020, 17:10 1883

Fapaco, o companie de construcţii din Bucureşti, deţinută de familia Fleancu, dezvoltă în zona Politehnica din Bucureşti un bloc de locuinţe pe care estimează că îl va finaliza în martie 2021.

Proiectul poartă numele Complex Politehnica şi va avea şapte etaje şi spaţii comerciale la parter, potrivit informaţiilor de pe site-ul com­pa­niei care îl dez­voltă.

„Proiectul va propune mai multe tipuri de apartamente, atât garsoniere, cât şi aparta­men­te cu două, trei sau patru camere, precum şi apartamente de tip duplex cu două sau trei dor­­mitoare“, se arată pe site.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO