Companii

Un executiv român conduce din Dubai un business de 50 mil. dolari pentru grupul american Johnson & Johnson: „Îmi desfăşor acti­vi­tatea într-o zonă geografică largă, cu peste 100 de ţări aflate în diverse stadii de dezvoltare, de la cea mai bogată ţară din lume, la cea mai săracă”

Un executiv român conduce din Dubai un business de 50...

Autor: Cristina Roşca

27.09.2018, 19:30 915

Adrian Vasiliu conduce divizia de dispozitive medicale pentru îngrijirea şi corectarea vederii a gigantului american Johnson & Johnson, în total un business de circa 50 de milioane de dolari. Anterior, el a lucrat atât în România, cât şi în afara ţării, pentru companii gigant precum P & G sau Nestlé.

„Mi-am început cariera la Procter & Gamble (FMCG), am continuat mai apoi la Diageo (com­pa­nie din domeniul bău­turilor alcoolice - n.red.), Nestlé (FMCG), GlaxoSmithKline (far­ma şi FMCG) şi acum la Johnson & Johnson (farma şi FMCG).“ Aşa rezumă executivul cariera sa de aproape un sfert de secol. Mai exact, a acumulat experienţă în industria produselor de larg consum, a produselor farmaceutice, iar acum în cea a dispozitivelor medicale. 

Momentan, el locuieşte în Dubai (Emi­ra­tele Arabe Unite), un oraş al viitorului. Dar exeperienţa lui Adrian Vasiliu nu se limi­tea­ză la cele două ţări amintite - Emiratele Arabe Unite şi România. „Îmi desfăşor acti­vi­tatea într-o zonă geografică largă, cu peste 100 de ţări aflate în diverse stadii de dezvoltare, de la cea mai bogată ţară din lume (Qatar), la cea mai săracă (Congo).“ 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO