Companii

EXCLUSIV ZF. Tranzacţie în HoReCa: Grupul SHC, ce deţine restaurante precum Stadio, NOR sau 18 Lounge, preia steakhouse-ul Vacamuuu din Floreasca

EXCLUSIV ZF. Tranzacţie în HoReCa: Grupul SHC, ce...

Autor: Cristina Roşca

30.08.2023, 18:58 4012

Grupul de restaurante SHC, unul dintre principalii actori din industria locală de ospitalitate, controlat de antreprenorul Radu Dumitrescu, preia steakhouse-ul Vacamuuu din Floreasca. Actorul îşi consolidează astfel poziţia în peisajul culinar al Capitalei.

“Suntem încântaţi să adăugăm restaurantul Vacamuuu în familia Stadio Hospitality. Această achiziţie reprezintă o oportunitate extraordinară de a extinde orizonturile noastre gastronomice şi reflectă totodată viziunea noastră comună de a oferi fiecărui oaspete experienţa perfectă!”, a declarat Radu Dumitrescu, CEO-ul grupului.

Vânzătorii sunt doi antreprenori turci.

SHC ajunge astfel, cu această preluare, la un portofoliu de şapte restaurante, respectiv NOR, 18 Lounge, Cişmigiu Bistro, cele 3 localuri Stadio (Unirii, Universitate şi Herăstrău) şi Vacamuuu. Grupul estimează pentru 2023 o cifră de afaceri de aproximativ 90 de milioane de lei.

Radu Dumitrescu nu se află la prima achiziţie, în februarie 2020 cumpărând 18 Lounge de la o serie de antreprenori locali. De altfel strategia sa a fost să dezvolte grupul SHC direct sau prin achiziţii, conturând un jucător ce incorporează mai multe concepte şi mai multe branduri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO