Energie

RAAL Bistriţa, producător de sisteme de răcire: Nu ne-am întrerupt activitatea, dar am fost nevoiţi să ne reducem temporar producţia

♦ În cadrul companiei lucrează peste 2.250 de angajaţi ♦ În cele două luni de stare de urgenţă, 650 de angajaţi au fost în şomaj tehnic.

RAAL Bistriţa, producător de sis­teme de răcire pentru in­dustria agricolă, auto şi cons­trucţii, cu afaceri de circa 70 de milioa­ne de euro în 2019, mi­zează pe di­v­er­sificarea por­tofoliului de pro­duse şi esti­mează afaceri în scă­dere cu aproximativ 18% în 2020 ca urmare a efectelor ne­ga­ti­ve ale pandemiei de COVID-19.

„Pentru anul 2020 estimăm afa­ceri de 57 mil. euro. În con­di­ţi­ile actuale este dificil de prog­no­zat care vor fi rezul­­tatele fi­nan­ciare viitoare dar, dacă avem în vedere expe­rien­ţa căpă­tată la criza din 2009, con­tăm pe creş­terea rapidă a co­men­zilor în vii­torul apropiat, dat fiind fle­xi­bi­litatea noastră pen­tru a introduce în fabricaţie pro­duse noi destinate unor pieţe noi“, au spus pentru ZF oficialii companiei. 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.