Companii

De ce când energia se ieftineşte nu scad şi facturile şi ce se va întâmpla din 2025 când dispare plafonul pe preţ? Aflaţi la ZF Power Summit 2024, 27-29 februarie, chiar de la cei care emit lunar facturile

De ce când energia se ieftineşte nu scad şi facturile...

Autor: Roxana Petrescu

02.02.2024, 00:05 2308

George-Sergiu Niculescu, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), alături de unii dintre cei mai puternici executivi din domeniul distribuţiei şi furnizării de energie şi gaze, participă în calitate de speakeri la ZF Power Summit 2024. Evenimentul, ajuns la cea de-a 13-a ediţie, va avea loc în Bucureşti, în perioada 27-29 fe­bruarie, şi are ca temă centrală: Acum pentru 2030: Cum accelerăm în siguranţă şi accesibil pe calea tranziţiei energetice în vremuri incerte?

Claudia Griech, general manager, E.ON Energie România, Ondrej Safar, CEO, CEZ România, Alexandru Aurelian Chiriţă, CEO, Electrica şi-au confirmat deja prezenţa iar alături de preşedintele ANRE vom încerca să răspundem la unele dintre cele mai importante teme din domeniul furnizării şi distribuţiei de energie şi gaze. Ce se va întâmpla cu facturile din 2025? Care este modelul de piaţă spre care trebuie să ne îndreptăm după perioada de plafonare? Cum se poate armoniza nevoia semnificativă de investiţii în reţele cu tarife suportabile pentru consumatorul final?

Acestea sunt doar câteva dintre temele care vor fi abordate alături de ANRE şi de cei mai importanţi exe­cu­tivi din domeniul furnizării şi dis­tri­buţiei de energie şi gaze naturale din România la ZF Power Summit 2024.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO