Companii

Emitentul de tichete Edenred : 30% din companiile private dau angajaţilor tichete şi carduri cadou

Autor: Mirabela Tiron

08.12.2011, 13:27 136

Compania emitentă de tichete valorice, Edenred (fosta Accor) susţine că 30% din companiile private de pe piaţa locală oferă salariaţilor tichete cadou, ca formă de recompensă în perioada sărbătorilor.

"Estimăm că volumul de tichete cadou emise în acest an va înregistra o creştere de minim 10% faţă de anul trecut, datorită unei uşoare redresări a mediului economic şi faptului că firmele au realizat impactul major pe care îl au tichetele de masă şi cadou în motivarea angajaţilor şi economiile pe care le pot realiza utilizând aceste instrumente financiare", declară Philippe Blecon, director general Edenred România. El nu a precizat la cât se ridică valoarea acestor tichete cadou emise şi nici ce cifră de afaceri estimează compania pentru anul acesta.

Anul trecut, Edenred a lansat în România şi cardurile cadou. În România, Edenred lucrează cu peste 30 000 de companii care acordă salariaţilor diverse tipuri de tichete emise de Edenred m tichete de masă, tichete de cadouri, carduri de cadouri, tichete de vacanţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO