LIVE: CELE MAI RESPONSABILE COMPANII DIN ROM NIA: CUM RĂSPUNZI NEVOILOR PREZENTULUI FĂRĂ SĂ LE COMPROMIŢI PE CELE ALE VIITORULUI
Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF: Valentina Ion şi Cristian Negoiţă, fondatorii cafenelei Grain Trip, au pariat pe un nou concept, un bistro deschis în aceeaşi zonă, la Timpuri Noi

Capacitatea bistroului este de36 de locuri la interior, plus încă 20 afară, pe terasă.

Valentina Ion şi Cristian Negoiţă, fondatorii cafenelei-brutărie Grain Trip din zona Timpuri Noi din Bucureşti, au deschis un bistro în aceeaşi zonă, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium. Localul poartă numele Forager, iar nucleul îl reprezintă ingredientele adunate din natură, de pe câmp, ingrediente folosite cândva în bucătăriile boiereşti, dar uitate până în zilele noastre. Ca metodă de preparare, fermentarea este cea care le schimbă gustul şi le transformă, aceasta fiind îndeosebi pasiunea jumătăţii feminine din business, Valentina.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.