Companii

Distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, controlat de Vasile Mureşan, la un pas de 1 mld. lei în 2022. „Estimările pentru cifra de afaceri din acest an se bazează în principal pe creşterea preţurilor maximale la ţigări.“

Distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex din...

Autor: Laurentiu Cotu

23.02.2022, 17:30 196

Punctual Comimpex din Cluj-Na­poca, o afacere activă în do­meniul distribuţiei de ţigări, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 950 mil. lei (peste 192 mil. euro), în creştere cu 11,6% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie.

Punctual Comimpex a finalizat 2021 cu afaceri totale de 850,8 mil. lei (173 mil. euro), în creştere cu 17,4% faţă de anul anterior, conform datelor furnizate de companie.

Distri­buitorul clujean se numără printre cele mai mari 100 de companii con­trolate de antreprenori români, potrivit clasamentului realizat de ZF.  „Estimările pentru cifra de afaceri din acest an se bazează în principal pe creşterea preţurilor maximale la ţigări. În 2021 am investit peste 2 mil. lei în înnoirea flotei auto şi în pro­grame IT şi vrem să alocăm aceeaşi sumă pentru investiţii şi în acest an“, a declarat pentru ZF Transil­vania Vasile Mureşan, admi­nistratorul companiei Punctual Comimpex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO