Companii

Afacerile distribuitorului de ţigări Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, controlat de antreprenorul Vasile Mureşan, au crescut cu peste 17% în 2021, ajungând la 850 mil. lei

Antreprenori locali

Afacerile distribuitorului de ţigări Punctual Comimpex...

Autor: Laurentiu Cotu

21.01.2022, 17:15 1747

Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afacere activă în domeniul distribuţiei de ţigări, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a finalizat anul 2021 cu afaceri totale de 850,8 mil. lei (173 mil. euro), în creştere cu 17,4% faţă de anul anterior, conform datelor transmise de companie.

Distribuitorul clujean se numără printre cele mai mari 30 de companii controlate de antreprenori români, potrivit clasamentului realizat de ZF.

„Evoluţia pozitivă a afacerilor Punctual Comimpex în 2021 se datorează creşterii cu 7,7% a preţului ţigărilor şi cu 9,7% a cantităţii de ţigări vândute. Începând cu anul 2020, s-a observat în rândul consumatorilor, în special a celor tineri, o tendinţă de diversificare  a consumului produselor din categoria tutun, aşa numitele «produse asociate tutunului», tendinţă care s-a accentuat în anul 2021“, a declarat pentru ZF Tran­silvania Vasile Mureşan, administratorul companiei Punctual Comimpex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO