Companii

Direct-Line Inox castiga din privatizarea Petrom

04.03.2005, 00:00 226

Compania clujeana Direct-Line Inox, producator si distribuitor de oteluri inoxidabile, estimeaza ca, pana in 2007 peste 40% din rulajele realizate de firma vor proveni din contractele incheiate cu societati care activeaza in industria chimica si in cea petroliera.


"Privatizarea combinatelor chimice din tara, dar si privatizarea Petrom schimba radical situatia din aceste doua segmente, care pot deveni prioritare in vanzarile noastre in cativa ani", a declarat pentru ZF Transilvania Jozsef Bisze, directorul executiv al firmei.


In prezent, cele mai importante contracte ale Direct-Line Inox se deruleaza in industria alimentara, prin colaborari cu fabricile de bere si de bauturi racoritoare sau cu cele de produse lactate.


Conducerea companiei clujene estimeaza in acest an o cifra de afaceri de 6,5 milioane de euro, cu aproximativ 30% mai mare decat in 2004.


"La nivelul anului trecut am inregistrat o crestere a cifrei de afaceri in lei de 54% fata de 2003, in timp ce profitul a crescut si el cu 30%", a mai spus Jozsef Bisze.


Cele mai mari rulaje ale firmei clujene se deruleaza la depozitul din Bucuresti, care realizeaza 60% din cifra de afaceri a firmei.


Pentru a consolida acest punct de vanzare, compania clujeana a alocat in acest an cea mai mare parte a bugetului de investitii pentru infrastructura depozitului din Capitala. transilvania@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO