Companii

Dedeman cumpără un teren de 2,5 hectare în Zalău

Dedeman cumpără un teren de 2,5 hectare în Zalău

Autor: Bogdan Alecu

10.08.2016, 00:07 2077

Dedeman, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de bricolaj, controlat de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cumpără un teren de 2,5 hecta­re în Zalău de la Cemacon, potrivit unui raport de pe bursa de la Bu­cureşti, valoarea tranzacţiei fiind de circa 1,6 milioane de euro fără TVA.

Cemacon Real Estate a aprobat vân­zarea către Dedeman a două te­renuri, unul de 22.600 mp şi un al doi­lea de 3.104 mp, po­trivit rapor­tului. Te­re­nurile sunt am­pla­sate pe Str. Fa­bricii, nr. 1, iar maga­zi­nul va fi amplasat vizavi de Sala Sporturilor.

Zalău este cel de-al treilea oraş din Transilvania unde Dedeman a anunţat încă de anul trecut con­struirea unui magazin, iar aprobarea de la primărie a fost obţinută din 2015. Anul acesta retailerul a deschis unul la Satu Mare, inaugurat la finalul lunii iulie, iar la Oradea va fi deschis în următoarele săptămâni. De ase­menea, Dedeman vizează extinderea la nivel regional, iar planurile includ cel puţin un magazin în Chişinău.

Retailerul de bricolaj, contro­lat de antreprenorii locali Dragoş şi Adrian Pavăl, şi-a bugetat pentru acest an afaceri de 4,53 mld. lei, adică 1,01 mld. euro, deve­nind astfel prima companie con­trolată de un român care trece pragul psi­ho­logic de un miliard de euro, potrivit datelor furnizate de firmă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO