Companii

Decathlon deschide în două săptămâni al treilea magazin din Bucureşti, în zona Pallady

Autor: Cristi Moga

31.03.2011, 23:36 210

Retailerul de articole sportive Decathlon, care a intrat pepiaţa locală în urmă cu doi ani, va deschide pe 14 aprilie celde-al şaselea magazin din România şi al treilea din Bucureşti, pebulevardul Theodor Pallady din estul Capitalei.

Magazinul va avea o suprafaţă de 3.000 mp şi va fi situat înapropierea zonei comerciale în care se află deja un hipermarketReal, o unitate Metro Cash & Carry şi un magazin de bricolajOBI. Iniţial, pentru zona de est a Capitalei francezii de laDecathlon agreaseră pentru deschiderea unui magazin în cadrulcentrului comercial Pallady Shopping Center, a cărui dezvoltare afost însă blocată.

În afara Capitalei Decathlon mai are magazine în Cluj, Braşov şiIaşi, iar până la sfârşitul anului ar mai putea intra în Craiova.Compania nu a făcut public cifra de afaceri pentru 2010, dar pentruprimul magazin, cel din Militari, în primele luni de la deschiderevânzările s-au ridicat la circa un milion de euro lunar, astfel cărulajul de anul trecut poate fi estimat la circa 30-40 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO