Companii

Cosmin Vladimirescu, Mastercard: Bucureşti se află pe primul loc în topul destinaţiilor turistice din Europa cu cel mai mare potenţial de dezvoltare

Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România

Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România

Autor: Cristina Bellu

14.10.2019, 14:57 196

Capitala României bifează pentru al doilea an consecutiv primul loc în topul destinaţiilor din Europa cu cel mai mare potenţial de dezvoltare, potrivit  datelor Indexului Global Mastercard de Destinaţii Urbane 2019, studiu care  oferă o analiză semnificativă despre turismul urban şi despre comportamentul turiştilor din ultimii zece ani.

Astfel, Bucureşti înregistrează un procent de 10,3% în ceea ce priveşte potenţialul de dezvoltare în rândul oraşelor din Europa, în timp ce Lisabona şi Tel Aviv înregistrează procente de 10% şi respectiv 9,1%.

”Bucureşti se află în topul oraşelor cu cel mai mare potenţial de dezvoltare, păstrându-şi prima poziţie în rândul destinaţiilor din Europa. Călătoritul a devenit o parte importantă din stilul nostru de viaţă şi e critic să înţelegem cum turismul impactează oraşele mari, la nivel global. Studiul oferă, de asemenea, o perspectivă amplă asupra comportamentului turiştilor, oferind posibilitatea de a le înţelege nevoile şi experienţele pe care aceştia le caută”, spune Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO