Companii

Constructorul grec Aktor: Monitorizăm şi examinăm cu atenţie noi oportunităţi în România. Lucrările de inginerie civilă rămân o sursă de optimism pentru sectorul construcţiilor

Constructorul grec Aktor: Monitorizăm şi examinăm cu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.02.2021, 17:15 248

♦ Constructorul grec este angajator direct pentru 632 de oameni, iar alţi 491 sunt implicaţi în proiecte prin subcontractori.

Constructorul grec Aktor, pre­zent pe piaţa locală şi specializat în pro­iecte de infrastructură, şi-a majorat veni­tu­rile din România cu 67% în 2020 faţă de anul precedent, ceea ce a dus la un rezul­tat de 435 de milioane de lei. Principalul mo­tor al creşterii a fost accelerarea pro­iectelor în care este implicată compania.

„Am lucrat la implementarea proiec­telor rutiere şi feroviare importante pe care le-am contractat în România. În plus, ca membru al unei asocieri, Aktor a câştigat contracte pentru reabilitarea şi modernizarea liniei de cale ferată Braşov-Sighişoara (secţiunile Braşov-Apaţa, Apaţa-Caţa şi Caţa-Sighişoara), care formează o porţiune importantă din coridorul european de transport Rin-Dunăre“, spun oficialii Aktor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO