Companii

Constructorul de skateparkuri şi zone de joacă Sport Play Systems a finalizat anul 2023 cu afaceri de 30,3 mil. Lei

La sfârşitul lui 2023, Sport Play Systems a inaugurat şi parcul „Faleza Dunării“ Brăila, un centru mix de agrement, cu zone de joacă, fitness şi sport extrem.

La sfârşitul lui 2023, Sport Play Systems a inaugurat şi parcul „Faleza Dunării“ Brăila, un centru mix de agrement, cu zone de joacă, fitness şi sport extrem.

Autor: Laurentiu Cotu

07.02.2024, 17:00 90

Constructorul de skateparkuri şi zone de joacă Sport Play Systems din Turda, judeţul Cluj, controlat de antreprenorii locali Adrian Silagyi şi Mihai Balaş, a finalizat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 30,3 mil. lei (6,1 mil. euro). Compania a avut în 2022 o cifră de afaceri de 17,2 mil. lei (3,5 mil. euro), un profit net de 2,5 mil. lei (510.500 de euro) şi un număr mediu de 8 angajaţi, potrivit datelor publice.

Sport Play Systems a finalizat anul trecut 20 de proiecte în întreaga ţară, iar alte 13 pro­iecte sunt în prezent în diferite faze de dez­voltare, toate urmând a fi predate în acest an. Cel mai amplu proiect finalizat de compania clujeană în 2023 este Skatepark Sfântu Gheorghe, investiţia ridicându-se la aproape 6 mil. lei. Cu o suprafaţă totală de 3.000 mp, obiectivul deserveşte discipline precum skate­boarding, BMX, rollerblading, cu diverse grade de dificultate, fiind gândit şi pentru găzduirea de competiţii sportive.

La sfârşitul lui 2023, Sport Play Systems a inaugurat şi parcul „Faleza Dunării“ Brăi­la, un centru mixt de agrement, cu zone de joacă, fitness şi sport extrem dedicate tuturor categoriilor de vârstă. Compania a mai realizat proiecte pentru clienţi din Cluj, Bucu­reşti, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Oradea, Brăila, Bistriţa, Călăraşi, atât pentru zona publică, cât şi pentru companii private.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO