Companii

Constructorul austriac STRABAG: „Ne propunem o extindere strategică în iniţiative de energie regenerabilă“

Constructorul austriac STRABAG: „Ne propunem o...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.01.2024, 00:07 4796

Constructorul austriac STRABAG, unul dintre cei mai mari de pe piaţa locală de profil, vede un potenţial ridicat pentru piaţa construcţiilor din România în 2024 şi mai departe, pe acest fond compania îmbogăţindu-şi portofoliul cu mai multe proiecte în cursul anului trecut.

Totodată, oficialii STRABAG spun că îşi propun să-şi îndrepte atenţia şi către investiţiile pe care le pot face pentru tranziţia energetică a României prin practici sustenabile, cum ar fi energia solară.

„Aceste proiecte includ o extindere strategică în iniţiative de energie regenerabilă şi de mediu“, spune Ingrid Băltăreţu, marketing & communication officer la STRABAG România. Anul 2023 a însemnat o expansiune importantă pentru STRABAG în România, demarând în total 141 de proiecte noi, de dimensiuni mai mici sau mai mari, cu diferite termene de livrare. Este vorba atât despre proiecte de infrastructură - precum căi rutiere sau ferate -, cât şi despre spaţii comerciale moderne şi staţii de tratare a apelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO