Companii

Constructorii clujeni de la ACI speră la vânzări mai mari cu 20%. „Lucrurile încep să se mişte“

Constructorii clujeni de la ACI speră la vânzări mai...

Autor: Laurentiu Cotu

19.03.2014, 00:06 350

Compania de construcţii ACI Cluj, controlată de mai mulţi antreprenori locali, printre care Ioan Aşchilean, Horia Ciorcilă şi Dorin Goia, mizează în acest an pe o creştere cu 20% a afacerilor faţă de anul trecut, pe baza contractelor câştigate şi a lucrărilor în desfăşurare. Constructorii clujeni au spus că anul trecut cifra de afaceri a companiei s-a menţinut la nivelul din 2012, când ACI a realizat venituri totale de 93,8 mil. lei (21 mil. euro).

„Anul trecut peste 76% din totalul cifrei de afaceri a ACI s-a realizat din contractele de lucrări câştigate cu firmele private. Estimăm pentru acest an o creştere cu 20% a afacerilor, pe baza lucrărilor în derulare şi a noilor colaborări. Există în prezent zece licitaţii în derulare pentru lucrări de construcţii, la care şi compania noastră participă“, a declarat pentru ZF Transilvania Dorin Aşchilean, director la ACI Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO