Companii

Consolidări pe piaţa agenţiilor de turism

Foto Shutterstock

Consolidări pe piaţa agenţiilor de turism

12.06.2011, 23:46 352

Pe piaţa agenţiilor de turism, anul 2010 a marcat consolidareagrupului Happy Tour, cel mai mare jucător de pe această piaţă.

Fondul de investiţii spaniol GED, care deţine Happy Tour, apreluat platforma online Paravion.ro şi compania de turismcorporate şi deluxe Travel House. Anul acesta, fondul spaniol deinvestiţii GED a cumpărat şi pachetul majoritar de acţiuni laagenţia de turism Prestige Tours de la omul de afaceri MirceaVladu, fondatorul companiei şi cel care va deţine funcţia dedirector executiv.

Anul trecut toate agenţiile de turism şi-au majorat afacerile, însăritmul de creştere a fost unul redus. Operatorii din turism aumicşorat preţul vacanţelor pentru a atrage cât mai mulţi turişti,cele mai mari venituri continuând să vină din vacanţele înstrăinătate. Mirabela Tiron


Citiţi mai multe despre sectoarele care au adus bani agenţiilorde turism în 2010 în anuarul Cei mai mari jucători dineconomie care va apărea pe piaţă la sfârşitul luniiiunie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO