Companii

Compania de resurse umane Adecco România are un nou CEO: Francesco Zacchetti, un executiv care a lucrat timp de circa 20 de ani pe piaţa de resurse umane din Italia

Francesco Zacchetti, noul CEO al Adecco România

Francesco Zacchetti, noul CEO al Adecco România

Autor: Ramona Cornea

15.06.2023, 08:30 243

♦ Francesco Zacchetti vine să-l înlocuiască pe Florin Godean, care a plecat de la conducerea firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar în martie 2023.

Italianul Francesco Zacchetti a preluat rolul de country manager al companiei de furnizare de soluţii de forţă de muncă Adecco Ro­mâ­nia, a doua cea mai mare com­panie de profil de pe piaţa loca­lă, începând cu data de 12 iunie 2023, după cum au anunţat repre­zen­tanţii companiei.

„Sunt entuziasmat să preiau rolul de country ma­nager al Adecco România. Cu peste 4.000 de angajaţi tem­porar şi o prezenţă în 10 oraşe din Româ­nia, Adecco este unul dintre an­gajatorii importanţi în eco­nomia lo­cală“, a transmis Fran­ces­co Zacchetti. Aces­ta are o experienţă de peste 20 de ani în cadrul unor companii multinaţionale. În 1998, s-a alăturat echipei Adecco Italia în calitate de operations ma­nager, unde a gestionat cele 150 de filiale ale companiei.

Conform profilului său de LinkedIn, Zacchetti a lucrat pentru Adecco Italia în perioada iulie 1998 - aprilie 2005, iar apoi a lucrat în companii din Italia precum Pellegrini, BBD Valve Components şi Gasket International. Înainte de a se alătura din nou grupului Adecco, Francesco Zacchetti a lucrat timp de doi ani şi opt luni pentru compania Humangest Holding, în Italia, pe poziţia de director de operaţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO