Compania de resurse umane Adecco România are un nou CEO: Francesco Zacchetti, un executiv care a lucrat timp de circa 20 de ani pe piaţa de resurse umane din Italia

Autor: Ramona Cornea 15.06.2023

♦ Francesco Zacchetti vine să-l înlocuiască pe Florin Godean, care a plecat de la conducerea firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar în martie 2023.

Italianul Francesco Zacchetti a preluat rolul de country manager al companiei de furnizare de soluţii de forţă de muncă Adecco Ro­mâ­nia, a doua cea mai mare com­panie de profil de pe piaţa loca­lă, începând cu data de 12 iunie 2023, după cum au anunţat repre­zen­tanţii companiei.

„Sunt entuziasmat să preiau rolul de country ma­nager al Adecco România. Cu peste 4.000 de angajaţi tem­porar şi o prezenţă în 10 oraşe din Româ­nia, Adecco este unul dintre an­gajatorii importanţi în eco­nomia lo­cală“, a transmis Fran­ces­co Zacchetti. Aces­ta are o experienţă de peste 20 de ani în cadrul unor companii multinaţionale. În 1998, s-a alăturat echipei Adecco Italia în calitate de operations ma­nager, unde a gestionat cele 150 de filiale ale companiei.

Conform profilului său de LinkedIn, Zacchetti a lucrat pentru Adecco Italia în perioada iulie 1998 - aprilie 2005, iar apoi a lucrat în companii din Italia precum Pellegrini, BBD Valve Components şi Gasket International. Înainte de a se alătura din nou grupului Adecco, Francesco Zacchetti a lucrat timp de doi ani şi opt luni pentru compania Humangest Holding, în Italia, pe poziţia de director de operaţiuni.