Companii

Combinatul Azomureş: Este nevoie de modernizarea infrastructurii rutiere şi feroviare pentru ca livrările de îngrăşăminte să se deruleze în condiţii optime. Compania a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 1,8 miliarde de lei, în creştere cu 12% faţă de anul precedent

Combinatul Azomureş: Este nevoie de modernizarea...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.06.2021, 18:45 305

Azomureş, unul dintre principalii producători de îngrăşăminte minerale pentru agricultură, are în derulare proiecte de investiţii în vederea creşterii eficienţei energetice.

„Sunt în derulare proiecte de eficienţă energetică pentru a atinge obiectivele Green Deal, proiecte care ur­mă­resc obţinerea de produse noi şi modernizarea unor insta­laţii de producere a îngrăşămintelor“, spun repre­zentanţii Azomureş, compania care este şi cel mai mare consumator de gaze din România. Combinatul consumă circa 10% din gazul natural produs în România.

Bugetul de investiţii pentru 2021 este de 77,6 milioane de lei, iar combinatul a început anul acesta sub auspicii bu­ne, premisele pentru agri­cul­tura din România fiind pozitive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO