Companii

Claudiu Aron, proprietarul hotelului Alpin din Poiana Braşov, care a finalizat investiţiile în fostul complex Favorit, redenumit K2 Alpin, se aşteaptă la venituri de 3,5 milioane euro din organizarea de evenimente. Achiziţia şi investiţia în renovarea fostului complex Favorit din Poiana Braşov a ajuns în total la peste 5 milioane euro

Claudiu Aron, proprietarul hotelului Alpin din Poiana...

Autor: Miruna Diaconu

11.01.2024, 19:00 248

 ♦ Complexul se adresează atât evenimentelor corporate, cât şi celor leisure.

Claudiu Aron, proprietarul hotelului Alpin din Poiana Braşov, a finalizat anul trecut investiţiile în fostul complex Favorit din staţiunea montană, redenumit K2 Alpin, şi se aşteaptă la venituri de 3,5 milioane euro din organizarea de evenimente în acest an.

„Acest complex ar trebui să aducă undeva la 3,5 milioane euro, fiind primul an şi încă este necunoscut. Durează între şase luni şi un an să îl faci cunoscut“, spune pentru ZF Claudiu Aron, proprietarul hotelului Alpin.

Investiţia în acest complex diversifică por­to­foliul de servicii al antreprenorului. Claudiu Aron îşi doreşte ca noul centru de evenimente să atragă atât zona de corporate, cât şi zona de leisure prin organizarea unor evenimente tematice. Mai mult, prin deschiderea comple­xului, antreprenorul vrea să se adreseze mai mult tinerilor de peste 25 de ani.

„Mai există Massif în Poiană, dar e un eveniment care ţine 3-4 zile, mai există Apres-ski. Se creează un pol de distracţie şi ne adresăm prin ceea ce facem segmentului de la 25 ani plus, nu ne adresăm celor mai mici“, spune Claudiu Aron.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO