Companii

Claudiu Aron, complexul hotelier Alpin din Poiana Braşov: Am finalizat renovarea complexului Favorit, o investiţie de 3,5 mil. euro, din toamnă avem sălile rezervate de corporaţii pentru evenimente. Anul trecut, el cumpărat complexul Favorit din Poiana Braşov, executat de bancă, pentru care a plătit 1,65 mil. de euro.

Claudiu Aron, complexul hotelier Alpin din Poiana...

Autor: Mirabela Tiron

31.08.2023, 16:30 5149

Complexul, închis de mai mulţi ani, a fost scos la vânzare de Patria Bank, anterior fiind deţinut de Ioan Neculaie.

Claudiu Aron, unul din­tre cei mai mari pro­prietari de hoteluri din România, cunoscut prin complexul hotelier Alpin din Poiana Braşov, a finalizat reno­varea complexului Favorit, cum­părat anul trecut şi modernizat cu 3,5 mili­oane de euro.

„În total investiţia în achiziţie şi renovare a ajuns la 5 milioane de euro în complexul Favorit. Pentru evenimente complexul pune la dis­po­ziţie în total 1.700 de locuri, o sală de 1.100 de locuri, alta de 200, una de 300 şi încă una de 100 de locuri. Din toamnă avem deja rezervări făcute de corporaţii pen­tru conferinţe şi e­ve­nimente“, a spus pentru ZF Claudiu Aron, ce deţine complexul hotelier Alpin din Poiana Bra­şov. An­trepre­no­rul a cum­părat anul tre­cut com­plexul Favorit din Poia­na Bra­şov, execu­tat de bancă, pen­tru ca­re a plătit 1,65 mi­lioane de euro. Iniţial el a­nunţa că plănu­ieş­te să in­vestească în acest complex încă 2 milioane de euro şi să îl facă principala atracţie a staţiunii pentru turişti. In­vestiţia însă a fost mai mare faţă de nivelul estimat. Com­plexul Favorit, închis de mai mulţi ani, a fost scos la vânzare de Patria Bank, ante­rior fiind deţinut de Ioan Neculaie

Antreprenorul este cunoscut în turism prin complexul Alpin, ce include hotelul Alpin cu 150 de ca­mere, un apart-hotel cu 114 aparta­mente, Casa Alpin cu 25 de camere şi 7 apartamente, toate clasate la patru stele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO