Companii

Cine este tânărul din Târgu Jiu care a câştigat 4,5 mil. de euro la Loto 6/49 cu un bilet de 14,5 lei

Cine este tânărul din Târgu Jiu care a câştigat 4,5 mil. de euro la Loto 6/49 cu un bilet de 14,5 lei

Autor: Mirabela Tiron

21.08.2012, 14:38 12114

Românul din Târgu Jiu, care a câştigat marele premiu de 4,5 milioane de euro la Loto 6/49, este un tânăr căsătorit, cu un copil şi care juca de mai mulţi ani la loto, potrivit datelor transmise de Loteria Română. Bărbătul s-a prezentat astăzi la sediul Loteriei să îşi ridice premiul câştigat la categoria I pe 19 august.

"Din dialogul pe care l-a avut cu reprezentanţii Loteriei Romane s-a dovedit a fi o persoană echilibrată, cu o atitudine relaxată, care întelege că un asemenea câştig este o mare şansă ce trebuie valorificată cât mai bine, cu multă înţelepciune", potrivit oficialilor Loteriei.

Reprezentanţii Loteriei au mai transmis într-un comunicat că bărbatul din Târgu Jiu a jucat pentru prima oară varianta de şase numere.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-56 din Târgu Jiu chiar în ziua tragerii, în jurul orei 12. Acesta a fost completat cu trei variante simple, preţul biletului fiind de doar 14,5 lei. Suma care a ajuns la jucător dupa reţinerea impozitului este de 15,2 milioane de lei.

"Întrebat ce va face cu banii, jucătorul ne-a declarat că nu s-a hotărât încă, dar că va fi chibzuit", se arată în comunicatul Loteriei. Câştigătorul nu şi-a făcut public numele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO