Companii

Cât la sută dintr-o ciocolată Heidi vine din piaţa locală: Numai nucile şi zahărul sunt luate de aici, spune şeful companiei

Cât la sută dintr-o ciocolată Heidi vine din piaţa locală: Numai nucile şi zahărul sunt luate de aici, spune şeful companiei

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.11.2012, 18:35 618

Doar zahărulşi nucile folositeîn fabricarea unei ciocolate Heidi provin de la producătorii locali, adicănumai 13% din ingrediente, restul sunt importate dinţări "care dispun de cantităţi mari", spune Erwin Vondenhoff, directorul general al Heidi Chocolat, unul dintre puţinii jucători din piaţa de profil care mai deţin o unitate de producţie locală.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO