Companii

Business Magazin: Un altfel de management - leadership în paşi de tango

Business Magazin: Un altfel de management - leadership în paşi de tango

Autor: Ioana Matei

28.08.2012, 11:49 677

Două lucruri care aparent n-au nicio legătură pot oferi, combinate, soluţia unui management de bună calitate. Ce legătură există între management şi tango şi cât de important este să-ţi curtezi partenerul, dar să nu te apropii totuşi prea mult?

"Burn the floor" este un spectacol de dans catalogat de cotidianul USA Today drept "dans cu atitudine". Artişti din Australia, Anglia, Italia, Africa, Slovenia şi SUA prezintă într-o manieră contemporană o alternanţă de dansuri standard şi latino într-un spectacol cu influenţe teatrale. Situată între rotaţii şi răsuciri rapide, dar şi alunecări lente, precizia îmbinată cu actul artistic este motorul spectacolului cu o tradiţie de peste 10 ani. Creat pe Broadway de campionul australian de dans sportiv Jason Gilkinson, "Burn the floor" este şi spectacolul preferat - şi o sursă de inspiraţie - al lui Andrei Postelnicu, managing director la Vinci Facilities România. Postelnicu a înlocuit în prezent dansul cu afacerile, dar se ghidează în continuare după principiile pe care le-a învăţat în cei 10 ani în care a practicat dans sportiv de performanţă.

Citeşte mai multe despre un stil diferit de leadeship în BUSINESS Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO