Companii

Bucureştiul este pe lista scurtă a marilor lanţuri hoteliere pentru investiţii viitoare, alături de Budapesta, Praga, Varşovia şi Cracovia

Bucureştiul este pe lista scurtă a marilor lanţuri...

Autor: Miruna Diaconu

22.08.2023, 00:06 151

Cluj-Napoca şi litoralul se află, de asemenea, în atenţia operatorilor hotelieri care vor să îşi extindă activitatea în regiune.

Bucureştiul este în atenţia marilor operatori hotelieri care doresc să se extindă în Europa Centrală şi de Est. Operatorii hotelieri se uită la Budapesta, Praga, Varşovia, Cracovia şi Bucureşti pentru investiţiile viitoare, potrivit studiului Hotel Operator Beat S1/2023 realizat de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield.

Sondajul a fost realizat în rândul a peste 26 de directori executivi ai operatorilor hotelieri deja prezenţi în regiune, care operează peste 450 de hoteluri, sau interesaţi să intre în regiune. Operatorii care au participat la sondaj au în curs de pregătire 140 de hoteluri, cu un total de 22.000 de camere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO