Companii

Belgienii de la La Lorraine caută 35 de oameni pentru fabrica de panificaţie din Câmpia Turzii, judeţul Cluj

Belgienii de la La Lorraine caută 35 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

23.04.2024, 19:00 149

La Lorraine, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de panificaţie, deţinut de grupul belgian cu acelaşi nume, are disponibile în prezent 35 de locuri de muncă la fabrica de panificaţie din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, cele mai multe joburi disponibile fiind pentru ambalatori manual (15), manipulanţi mărfuri (10) şi operatori la fabricarea produselor congelate de patiserie şi panificaţie (10), potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

La Lorraine, care are o fabrică în Câmpia Turzii, a investit continuu în dezvoltare, astfel că în 2022 producătorul a raportat un număr mediu de 339 de angajaţi, faţă de 266 în anul anterior, arată ultimele date disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Compania a finalizat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 337 milioane de lei (circa 68 mil. euro), în creştere cu 55% în lei, faţă de anul precedent, arată calculele făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe. Compania a trecut însă pe pierdere în 2022, înregistrând un minus de 11,4 milioane de lei, faţă de un câştig de 10,4 milioane de lei în anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO